ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ Π.Κ. ΣΕΡΡΩΝ

2013

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-2014

Για μια ακόμη χρονιά το ΠΚ ΟΤΕ Ν Σερρών διοργάνωσε τη γιορτή των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η γιορτή διοργανώθηκε στο "Κόσμο της Απόλαυσης" στον Αη Γιάννη Σερρών και το ΠΚ μοίρασε σχολικά είδη της UNICEF σε όλους τους μαθητές. Τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς απόλαυσαν τη συνάντησή μας το συγκεκριμένο κυριακάτικο μεσημέρι του Οκτωβρίου.

 


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιιδά σχολικής και προσχολικής ηλικίας των συναδέλφων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παιδότοπο "TomorrowLand" και πάνω από 40 μικροί και μεγάλοι φίλοι του ΠΚ παραβρέθηκαν σε αυτήν. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι άνθρωποι του ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου μοίρασαν τα δώρα της Διεύθυνσης Επικοινωνίας στα παιδιά των συναδέλφων.


Π.Κ. ΣΕΡΡΩΝ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ 18/5/2013

Το ΔΣ του ΠΚ Εργαζομένων ΟΤΕ Ν Σερρών αποδέχτηκε τη πρόσκληση και συνενώθηκε με τους ανθρώπους του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης (www.kerkini.gr) και της Δράσης για την Άγρια Ζωή (www.drasi-agriazoi.gr) για να συνδράμουν εθελοντικά στην απελευθέρωση 13 πελαργών και 3 νεροχελώνων στο φυσικό τους περιβάλλον, τη λίμνη Κερκίνη. Προσκαλέσαμε όλους τους μαθητές που βοήθησαν στο καθαρισμό της λιμνης Κερκίνης πέρσι τον Ιούνιο. Η εμπειρία ήταν μοναδική και γι' αυτό ευχαριστήσαμε θερμά τους φορείς και τους εθελοντές που μας χάρισαν αυτή την υπέροχη μέρα.

Η απελευθέρωση...σπουδαία εμπειρία

Μεταφορά των πελαργών

Η ομάδα

Η νεροχελώνα...

 

 

Π.Κ. ΣΕΡΡΩΝ - 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

5 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

2010

 

2011

Το ΠΚ ΟΤΕ Ν Σερρών και οι άνθρωποί του, γιόρτασαν την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος διοργανώνοντας με επιτυχία μία δράση ενημέρωσης των εργαζομένων και των πελατών του καταστήματος ΟΤΕ Σερρών και των μαθητών 15ου και 21ου Δημοτικών Σχολείων Ν Σερρών γύρω από τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικής συμπεριφοράς. Σε συνέχεια της εξαιρετικής ανταπόκρισης των συμπολιτών μας στην περσινή προσπάθεια ανακύκλωσης (συγκεντρώθηκαν 3,5 τόνοι ηλεκτρικών συσκευών σε 4 ώρες), αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δράση αυτή διανέμοντας σχετικά φυλλάδια περιβαλλοντικού περιεχομένου και αναμνηστικά δώρα με το λογότυπο του ΟΤΕ, στην είσοδο του καταστήματος. Παράλληλα επισκεφτήκαμε τα 15ο και 21ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών όπου διανείμαμε, σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων, ενημερωτικά φυλλάδια και αναμνηστικά δώρα ΟΤΕ. Το ΠΚ ΟΤΕ Ν Σερρών ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη δράση παρέχοντας απλόχερα εθελοντική προσφορά. Ευχαριστούμε Πολύ!!  

 

2012

ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το Π.Κ. ΟΤΕ Ν. ΣΕΡΡΩΝ πραγματοποίησε στα πλαίσια της 5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 26-6-2012, καθαρισμό σε Ακτή της Λίμνης Κερκίνης του Ν. Σερρών, κατόπιν υπόδειξης του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης, έναν φανταστικό υδροβιότοπο, που φιλοξενεί χειμώνα καλοκαίρι πολλά ειδη πουλιών καθώς και άλλων ζώων με πλούσια βλάστηση και μοναδικά στοιχεία της φύσης που απαντώνται μόνο σε αυτήν.

Η εκδήλωση έκλεισε με ενημέρωση για την χλωρίδα και πανίδα της Λίμνης, με προβολή σε αίθουσα του Φορέα Διαχείρισης απο τον υπεύθυνο Κον Ηλιάδη Αντώνη.

 

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

 

2013

ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Το Π.Κ. ΟΤΕ Ν. ΣΕΡΡΩΝ πιστό και φέτος πραγματοποίησε στα πλαίσια της 5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Κυριακή 16-6-2013, καθαρισμό σε Ακτή της Λίμνης Κερκίνης του Ν. Σερρών, κατόπιν υπόδειξης του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ενημέρωση για την χλωρίδα και πανίδα της Λίμνης, με προβολή σε αίθουσα του Φορέα Διαχείρισης απο τον υπεύθυνο Κον Ηλιάδη Αντώνη.

Και έκλεισε με μία υπέροχη βαρκάδα στην λίμνη, αφήνωντας μας  τις ωραιότερες αναμνήσεις απο το μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον την λίμνης.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους. 

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

2014

Οπως κάθε χρόνο το Π.Κ. Σερρών πραγματοποίησε εκδήλωση στα πλαίσια της 5 Ιουνίου Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, μοιράζωντας λουλούδια στους συναδέλφους αλλά και στο κόσμο που ερχόταν στο κατάστημα του ΟΤΕ στις Σέρρες.

Επίσης αποδεχόμενοι πρόσκληση του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πανσερραικός, ο οποιός κλείνει φέτος 50 χρόνια απο την ίδρυσή του, την Κυριακή 1 Ιουνίου παρευρεθήκαμε σε τουρνουά ποδοσφαίρου των ακαδημίων και συλλόγων του νομού μας, του νομού Δράμας, του νομού Καβάλας καθώς και 2 ομάδων απο την γειτονική χώρα της Βουλγαρίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και στην οποία προσκεκλημμένος ήταν ο Διεθνής και Πρωταθλητής Ευρώπης με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδος μας, Σερραίος ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας:
Μπούτζιος Βασίλης 
Τούλης Νικόλαος
Copyright 2011. Free joomla templates |